Цветя за поводи

Показване на 1–9 от 121 резултати

ЦВЕТЯ ЗА ПОВОДИ

Изборът на подходящи цветя за различните поводи може да бъде голямо предизвикателство. Може би се чудите: „Какъв вид цвеятя да поръчам са определен повод? Какъв цвят трябва да бъдат те? Отговорите не са винаги лесни. Трябва да се вземете предвид много фактори, преди да направите своя избор. Познаването на символиката и конотацията на видовете цветя и цветовете на цветята, може да ви помогне в избора на точното подреждане.Ние ще ви помогнем точно за това.

Цветя по специални указания
Повод Препоръчани цветя
Сватбени сезонни цветя биха били най-добрият вариант. Бледи, нежни цветя може да работят по-добре през пролетта, докато тъмните, наситени цветни цветя биха работили за есента.
Юбилейната изненада е ключът тук. Отново сезонните цветя са най-добрият залог. Опциите включват комбиниране с гурме или кошница с плодове. Що се отнася до подаряването на цветя на приятели и роднини по случай годишнината им, опитайте нещо, което пасва на техните личности. Каквото и да е, не забравяйте да добавите лично докосване до цветята.
Рожден ден Всичко ярко и цветно би било подходящо. Използването на любимото цвете на рождения ден винаги е добра идея
Коледа Популярни коледни цветя включват коледния кактус с неговите зелени листа и розови или червени цветя, падуб със зелени листа и червени плодове и растения пуансеттия със зелени листа и червени или бели цветя, Коледа Амарилис и др. Научете повече в Ръководството за коледни цветя.
Великденска бяла Zantedeschia aethiopica (Calla Lily), бели рози, бели стандартни карамфили и липово зелено Euphorbia robbiae.
Хризантеми за благодарност, маргаритки, рози, карамфили, алстромерия, лилии, пшеница, солидаго, монте казино, невенчета.
Хелоуин Комбинация от традиционния джак-о-фенер с модерни букети за цветя.
Ден на приятелството Жълти рози
Свети Валентин Рози – различни нюанси на червено, ярко бяло и жълто. Също така може да се интересувате сами да създадете букет от рози aValentines.
Ден на бащата Букет от цъфтящи рози или няколко здрави и дълготрайни тропически цветя
Карамфили за деня на майката, ароматни нарциси, момина сълза (Convallaria) и всички цветя за деня на майката, различни от карамфилите. Също така може да ви е интересно да създадете букет от карамфил за деня на майката сами.
New Born Ярко оцветени цветя са перфектен начин да представим новороденото в нашия свят. Опитайте да изпратите някои от най-веселите подаръци за цветя и оживени букети, за да поздравите малката.
Tiny Tots Редовна аранжировка за цветя със специални функции за бебета и аксесоари като плюшени и балони.
Симпатия и погребални гладиоли, бели карамфили и бели маргаритки.
Просто като това Перфектният начин да добавите малко искрица към нечий ден. Букетът трябва да включва асортимент от цветя като хризантема, мини карамфили, лилав статик и зеленина.
Вземете добре ярки весели цветя, обикновено тъмночервени или жълти с иновативни вази или здрава гурме кошница.
Домакинство Обикновената красота никога не излиза от стил. Просто един куп свежи цветя във ваза, пълна с вода, като добавка към всеки друг подарък, ще изглежда елегантно.
Дипломиране Букет от лилии с различни цветове. Комбинация от червено, жълто и синьо ще изглежда ефектно.

Доставка за цяла София

Помощ при избор на цветя

Доказано качество

Гореща линия: 0893612727

X