Букет от Еустоми

лв. 33.00

In Stock

Quick Overview

Букетът е все още наличен. Не го пропускайте, ако искате да зарадвате Ваш близък човек!

Сравни

Product Description

Този красив букет от еустоми е прекрасен за Вашия дом, но също така и прекрасен за един красив подарък, който ще зарадва човека до Вас. Предназначен е за всякакви поводи като Рожденни дни, Свети Валентин, да зарадвате Вашата жена на 8ми март и др. Сега ще Ви дадем няколко полезни съвета как да съхраните букетът по-дълго време, за да Ви радва с неговата красота.

Как да съхраните Вашия букет по-дълго време?

1.Винаги слагайте цветята в хладка вода. Не в прекалено студена. Вазата не трябва да бъде пълна до горе с вода. Една трета или до половината е достатъчно.
2. Сменяйте редовно водата във вазата или съдът, в който сте поставили букета. Не доливайте нова вода, защото доливането позволява на бактериите да се развиват, а те унищожават букета.
3. Подрязвайте краищата на стеблата през няколко дни. Рязането трябва да става напречно(полегато) ,тъй като това увеличава площта, чрез която цветята ще пият вода. Също така е хубаво тази процедура да се извършва във вода, или под течаща вода, за да се намали проникването на въздух в стеблото, което води до намаляване трайността на букета.

4. Отстранете излишните листа от стеблото преди да поставите букета във вазата, защото това предотвратява образуването на гъбички и бактерии, които са отговорни за гниенето на цветята.
5. Редовно почиствайте букета от изсъхналите и повехнали цветове и листа. Освен че причиняват по-бързо стареене на другите цветя, те премахват и красотата на букета.
6. Не слагайте букета с цветя на пряка слънчева светлина или близо до отоплителни уреди. Цветята не обичат високата температура, затова ги поставете в по-хладната част на стаята. Също и избягвайте да ги слагате на течение.
7. Цветята не обичат да са в съседство с плодовете, които отделят етилен, който пък провокира преждевременното им остаряване.
8. За да запазите по-дълго цветята може да добавите във водата препарат за убиване на бактериите или да разтворите в нея малко аспирин.

Тези малки грижи няма да задържат завинаги красивия букет с цветя, който Ви е подарил любимият човек или приятел, но ще му помогнат да Ви радва с неговата красота по-дълго време. Разбира се тези неща важат не само за този букет, а и за всички останали.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Букет от Еустоми“

дада

X