Описание

Букет от 39 червени рози

Розата винаги е била един от най-популярните символи на красота, младост и здраве. Това царствено растение има много специално място в сърцата на древните хора и е в основата на романтични и легенди истории разкази и до наши дни. Деликатната нежност, несравнимият аромат и необикновените качества на този подарък от природата носят усещане за радост, щастие, лукс и  красота. България е Едно от малкото места в целия свят, която е облагодетелствана с нужните и перфектни условия за отглеждането на маслодайна роза. Българската роза има дълбок, силен и неповторим аромат, от който се получава розово масло с най-добро качество. Има много любопитни факти за розата. В Библията например се казва, че розите, които растели в райските градини били с бял цвят, но след това станали червени заради привличането, което се е родило между Адам и Ева. Съществува и суеверие, в което се вярва, че ако хвърлиш розови листа в огъня , това ще ти донесе късмет.

Има различни символики в цвета на розата. Червената роза символизира много Любов и страст, а розовата – приятелство, радост и признателност. Жълтата е с две значения. Едното символизира ентусиазъм, а другото предателство или измама. Оранжевата роза те със значението за Жажда за живот, бялата роза показва нов преход или завой в живота – раждане, смърт, брак. Другото значение  е чистота, Невинност и безусловна любов. Можете да подарявате различни букети от рози за всеки един повод. Можете също да се възползвате от символиката по-горе, за да изберете подходящият за вашият подарък цвят. Всяка една жена, млада дама, майка, дъщеря, съпруга, колежка, учителка, приятелка или дори позната, ще се зарадва на това цвете. Това е перфектният подарък или допълнение към подарък, който ще завърши цялостната красота на вашата изненада. Розите могат да са големи и малки, едри и дребни, бели, червени, розови, жълти, шарени и дори черни.

Един обикновен рязан цвят с панделка от това растение може да зарадва толкова много една жена. Какво ли е, Ако и се подари един цял букет. Случая този букет е с 3 рози – символично число. Той носи Вяра, Надежда и Любов – едни от най-сакралните неща, които правят човека силен. Неповторимата красота и нощ Миме аромат на това растение, карат всеки да се чувства специален след като е получил една такова цвете или дори цял букет от няколко такива. Букетът е подходящ за всякакви поводи – рожден ден, имен ден, юбилей, Свети Валентин , годишнина, 8 март или какъвто и да е било празник. Само и единствено от вас зависи да направите човека до себе си щастлив.

Доставка за цяла София

Помощ при избор на цветя

Доказано качество

Гореща линия: 0893612727

X