• slider1
  Есенни цветя
  Цветя за поводи
  Вземи своя букет на достъпна цена
 • slider2
  Мега намаление
  Букети
  Най-прекрасните букети на едно място

Последни публикации

Някои наистина интересни факти за цветята

Някои наистина интересни факти за цветята

Цветята са поезията на нашето всекидневие. Те имат свой символичен език, чрез който изразяват нашето лично отношение, нашата обич, уважение и възхищение, мълчаливо признание и подкрепа или радост от живота и красотата на мига. Те проправят път към сърцата на хората, дарявайки внимание, топлота и симпатия. Всеки повод е достатъчно добър да се поднесе букет […]

Прочети повече
Как да засадим орхидея в домашни условия

Как да засадим орхидея в домашни условия

Избираме семената Да започнем с избора на материали. За начало на закрито климата идеални няколко вида данни растения, но сорт орхидея phalaenopsis – най-често, които са добре адаптирани към нашите природни условия. Градинарите също избират семена ванды, цимбидиума, зигопателума, дендробиума.  Често семената орхидея цветочники придобиват в Китай чрез специални сайтове. Този метод е по-надежден и […]

Прочети повече

Доставка и продажба на цветя София

Нека хората в София знаят, че се грижиме надежно, бързо и достъпно за доставките на цветя. Като независими интернет цветтари, ние купуваме цветя от производителите, за да ви предоставим възможно най-пресните цветя. Ние от BestFlowers.bg разполагаме с ежедневна доставка на цветя в София.

С услугата за доставка на цветя в София местните жители получават огромно разнообразие от букети и доставка в рамките на 24 часа. Можете да изпращате цветя по пощата или да използвате нашите надеждни куриерски услуги. BestFlowers.bg е български онлайн магазин за цветя, който Ви помага да донесете усмивка на лицето на Ваш близък човек или приятел.

Тази Коледа обновете поздравителната картичка на Вашите близки и приятели с нещо наистина празнично. BestFlowers.bg Ви предоставя нова гама от празнични цветя с живи цветове и малко блясък. Изненадайте ги с доставка на свеж букет или венец, или им изпратете кутия с традиционни коледни подаръци. Дори и да живеят далеч, можете да зарадвате Вашите близки или приятели без да напускате Вашия дом.

Направете техния ден с цветя в София

Има хиляди начини да изненадате някого с цветя в София. Може да е докато сте на някаква среща, която може да е в центъра на София. Ако отивате на среща, можете да намерите разнообразие от романтични букети, от които има широка гама от избор. Или пък ако имате среща с приятел, или приятелка ние предлагаме много приятелски букети, които са идеални, за да ги поздравите за нещо. Те са чудесен начин да покажете, че наскоро Ваш приятел или роднина е завършил университет или пък Вие сте създали някаква нова компания. Или може би се надявате да развеселите някого. Поръчайте доставка на цветя за утре или още за днес от Вашия любим софийски оналйн магазин – BestFlowers.bg

Промоции за доставка

Ние предлагаме безплатна доставка при поръчка над 50 лева, което прави BestFlowers.bg удобен и достъпен онлайн магазин за цветя. София е един от многото градове в България, където предлагаме отлични цени за нашата стока и много удобни опции за доставка. Ние управляваме нашата собствена доставка на цветя и я доставяме във Вашия дом или на място, което Вие си изберете. Това гарантира, че ще получите бързо нашите свежи цветя. Доставката в София е проста. Направете Вашата заявка по всяко време на деня и ще получите Вашата поръчка. Често виждаме, че хората купуват букети на необичайни цени. Вместо това използвайте BestFlowers.bg. Ние сме по-надеждни и всички продукти са на добри цени.

Избор на цветя

Независимо от чувството, което се опитвате да предадете  чувства или да дадете подарък на Ваш близък или приятел/ка винаги може да разчитате на BestFlowers.bg, защото винаги сме коректни към хората и никога не бавим Вашите поръчки. В края на краищата ние познаваме цветята най-добре.

Човек може да се притеснява за местните хора, които имат усет, когато поръчват цветя. Няма от какво да се страхувате, защото BestFlowers.bg може да Ви даде полезни съвети и също така получавамецветя директно от производителите, което означава, че всеки ден разполагаме със свежи цветя. Това, което виждате в нашия онлайн магазин е това, което ще получите.

Намерете и изпратете красиви и ухаещи цветя сега

Изберете от огромния ни избор, за да намерите перфектното цвете. Доставката в София е достъпна до всеки един квартал. С помощта на нашите цветя можете да покажете на човека, че го обичате много.

Доставка за цяла София

Помощ при избор на цветя

Доказано качество

Гореща линия: 0893612727

X